Houten vloeren leggen

Wilt u zelf uw eigen houten vloeren leggen? Dat is zeer zeker mogelijk! Alleen dient u dan wel een beetje ervaring te hebben met dit soort werkzaamheden. Want wanneer u hier niet in thuis bent, adviseren wij u het beter door een specialist te laten doen. Zodoende is het dan ook gewoon in een keer direct goed! Zo zijn er ook veel vloerenwinkels die, nadat u daar een houten vloer hebt gekocht, aanbieden om de vloer ook bij u te komen leggen.

Zelf doen

Er staan op het internet meerdere tekeningen van hoe u het beste een houten vloer kunt leggen. Bijvoorbeeld op de website van de Karwei! Echter is dat, zoals u ziet, nog behoorlijk wat lastiger dan het lijkt. Daarom kunt u het ook uitbesteden! Maar door wie kunt u dat het beste laten doen? Wij hebben zelf voor Bax Houthandel gekozen! Niet alleen voor het laten leggen van de houten vloer. Maar die hebben wij daar ook gewoon gekocht. En daar zijn wij heel erg blij mee!

Houten vloeren kopen en laten leggen

Op de website van Bax Houthandel ziet u dat zij zeer veel verschillende houtsoorten hebben. Tevens is er vaak ook de mogelijkheid om die in verschillende kleuren en afmetingen te krijgen. Wilt u bijvoorbeeld een wat unieke kleur van de houten vloer? Zoals zwart of wit? Of meer richting de standaard kant op zoals bruin of grijs. Tevens is er de mogelijkheid om het in allerlei verschillende afmetingen te krijgen! Wilt u liever heel brede planken? Veel mensen vinden dat heel erg mooi staan in hun woonkamer! Of juist op een visgraat manier gelegd? Dat geeft namelijk een extra dimensie!  Bij dit laatste adviseren wij al helemaal om te kiezen voor een specialist door het te laten leggen.
Neem anders eens een kijkje op Baxhouthandel.com om te kijken wat zij voor u kunnen betekenen!