Hypotheek advies inwinnen bij Financieel Pakhuys Brabant

Financieel Advies

Ben je op zoek naar een financieel adviseur die een advies kan geven over alles omtrent leningen, hypotheken, autoverzekeringen, pensioenen en huis- en levensverzekeringen? Dan ben je bij Financieel Pakhuys Brabant aan het juiste adres. Financieel Pakhuys Brabant is een financieel adviseur die valt onder de noemer ‘alles onder één dak’.

Financieel Pakhuys Brabant biedt meer

Financieel Pakhuys Brabant is onderverdeeld in verschillende secties. Zo kunnen mensen die op zoek zijn naar advies omtrend het besparen op leningen bij Creditcoach.nl terecht. Voor advies op het gebied van auto’s financieren, financial lease en autoverzekeringen kunt u bij deautofinancier.nl terecht. Beide websites zijn onderdeel van Financieel Pakhuys Brabant.

Klanten van fpb.nl worden verzekerd van een gepersonaliseerd advies, waarbij de klant zelf als middelpunt van de dienstverlening staat. Klanten worden de mogelijkheid geboden om zich bij een loyaliteitsprogramma aan te sluiten, waardoor ze op allerlei kosten zoals gas, boodschappen vakanties en telefoon rekeningen kunnen besparen.

De dienstverlening van Financieel Pakhuys Brabant

Financieel Pakhuys Brabant heeft duidelijke richtlijnen omtrent de dienstverlening welke bestaan uit:

  • Inventarisatie: wanneer er een nieuwe klant is, zal er eerst een profiel opgemaakt worden, waarbij de exacte eisen en wensen doorgenomen worden en worden opgesteld.

  • Advies: Vervolgens volgt er een advies, waarbij oplossingen worden aangegeven om de wensen van de klant te kunnen realiseren.

  • Bemiddeling: Na het advies zal er bemiddeld worden tussen klanten en financiele instellingen. De klant kan vervolgens zelf opmaken of ze wel of niet willen overgaan tot de aanschaf van een financieel product.

  • Nazorg: Wanneer een bepaald financieel product is aangeschaft, worden klanten nog lang begeleidt door FPB.nl