Parket vloeren, uw investering waard

Wie ooit wel eens een prachtig oud gemeentehuis uit de VOC-tijd of een chic grachtenpand heeft bezocht, zal als hij goed om zich heen heeft gekeken, ongetwijfeld onder de indruk zijn geraakt van die mooie vloeren daar. Een klassieke parketvloer, zeker als het in visgraatmotief is gelegd, geeft een ruimte een bijna majestueuze en klassieke sfeer. De warme kleuren van echt levend hout en de prachtige nerfstructuren van parket maken parket vloeren tot echte juwelen voor een ruimte die klasse en rust moet uitstralen.

Parket vloeren in je huis – veel te duur?

Wie zijn woning wil opwaarderen met mooi gelegde vloeren zal vaak een afweging maken tussen prijs, de inspanning om het zelf te leggen en het uiteindelijke effect, waarbij ook onderhoud een belangrijke rol speelt. Parket heeft de naam duur te zijn en ook het leggen van klassiek parket is zeker niet eenvoudig, vergeleken met bijvoorbeeld laminaat. Echter, wat je ervoor terugkrijgt, is de investering vaak meer dan waard. Natuurlijk heb je ook een goede ondervloer nodig, die niet alleen geluidsisolerend is, maar ook je parketvloer mooi egaliseert. En natuurlijk kun je een parketvloer meenemen met een verhuizing, als je het zwevend legt. Toch hoeft er geen hoog prijskaartje aan parket te hangen en tegenwoordig zijn er ook parket vloeren die een stuk eenvoudiger te leggen zijn. Creon vloeren biedt dergelijke parket vloeren online aan.

Een parketvloer via Creon vloeren

Creon vloeren is een online leverancier van vloerdelen in zowel laminaat, pvc als hout. Daarnaast leveren ze plinten en onderhoudsartikelen en accessoires. Naast leverancier presenteren ze zich ook als adviseur, bij wie laagdrempelig contact mogelijk is. De parket vloeren uit het ruime assortiment van Creon zijn door de handige click-technologie eenvoudig zelf te leggen, met een professioneel ogend resultaat. De vloerdelen bestaan uit meerdere lagen, met een eikenhouten toplaag van 4 mm dik. Dit maakt de vloerdelen slijtvast waardoor het mooie karakter van je eikenhouten parketvloer behouden blijft. Bovendien zijn ze bewerkt met een oxidatieve olie die niet alleen zorgt voor een mooie glans, maar geen risico geeft op watervlekken, wat met zoveel ander hout wel het geval is. De parketvloeren van Creon zijn in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar en worden uit voorraad geleverd. Ze staan erom bekend dat ze eenvoudig en snel te leggen zijn en de ruimte een warme en chique uitstraling geven.

Denk je erover om ook jouw huis te voorzien van mooie parket vloeren? Neem een kijkje in het assortiment van Creon. Bekijk de heldere productinformatie en maak gebruik van de mogelijkheid om vakkundig advies te vragen.