Raamfolie als besparingsmiddel

raamfolie-bloem_1Voor het afgelopen jaar ontving ik een vrij hoge energierekening. Ik ben ervan overtuigd dat de meeste kosten tijdens de zomerperiode zijn gemaakt, omdat het toen zo warm was moest ik de airco veel gebruiken. Daarom wil ik hier graag iets aan doen. Ik heb op Internet gelezen dat als je raamfolie gebruikt een kwart van de warmte van de zon wordt tegengehouden. Hierdoor hoeft de airco minder hard te werken. Hiermee bespaar ik dan op energie tijdens de zomer. Via de webwinkel Presents@home heb ik diverse soorten folie gevonden, bijvoorbeeld de zelfklevend folie voor de ramen en statische, gekleurde en zonwerende raamdecoratie folie. Vrij veel varianten! Wat ik goed vond is dat de folie op maat wordt gesneden, zodat je geen hele rollen folie hoeft te nemen en daarmee bespaar je ook onnodige kosten. Het is voor mij belangrijk om ook een leuke sfeer in mijn woonkamer te creëren. Op deze manier ga ik niet alleen het gevecht aan tegen de vervelende zonnestralen, maar combineer ik het ook met ik mijn persoonlijke levenssfeer.

De webwinkel biedt folies aan met een standaardbreedte van 40cm, 90cm en de raamfolies van het merk Aslan zijn zelfs verkrijgbaar met een breedte van circa 126cm. Alles tegen een zeer lage prijs!

Raamdecoratie folie ideaal om je woning mee te versieren

Tegenwoordig kunnen zowel bedrijven als particulieren makkelijk en snel gebruikmaken van raamfolie als woondecoratie. Bijvoorbeeld op ramen, deuren en wanden. Het is interessant om je huisnummer, adres, telefoonnummer, leuke teksten of een naambord in diverse kleuren te bestellen. Online kun je gemakkelijk een uitleg aantreffen hoe je dit product kunt gebruiken als raamdecoratie folie. Als je illustraties en figuurtjes leuk vindt, kun je kiezen voor een abstracte vormgeving met strepen, rondjes of ruitjes. Als bedrijf kun je bijvoorbeeld jouw bedrijfslogo, een sales aankondiging of gewoon de openingstijden op je raam plakken. Hiermee kun je als bedrijf of als particulier gebruikmaken van je creatief vermogen en fantasie om met dit product leuke raamfolie te maken.