Vakmanschap boven mechanisatie.

Bij Harvink staat, in tegenstelling tot veel andere meubelmerken, aandacht en toewijding aan het product hoog in het vaandel. Met respect voor het eeuwenoude ambacht van meubelmakerij werkt Harvink alleen met ├ęcht (Hollands) handwerk. Waar anderen kiezen voor mechanisatie en productie in het buitenland, geeft Harvink de voorkeur aan het oorspronkelijke vakmanschap. Mede mogelijk gemaakt door de ervaren en gepassioneerde vakmensen achter het merk zelf. Ieder meubelstuk van Harvink, van tafel tot fauteuil wordt speciaal en met liefde voor de individuele klant gemaakt.

Kiezen voor comfort is kiezen voor Harvink!

Het is pas echt goed zitten op de zitmeubelen van Harvink. Bij dit eigentijdse meubelmerk zijn de banken niet alleen mooi, zijn de fauteuils niet louter ter decoratie en zijn de stoelen niet alleen maar om naar te kijken, maar zijn zij ook nog eens om heerlijk op te zitten!

Dit gegarandeerde zitcomfort is de rode draad door het gehele productieproces van de Harvink meubelen. Van het slimme ontwerp op de tekentafel tot aan de hoogwaardige koudschuimen vulling van het eindproduct. Het koudschuim dat bij Harvink gebruikt wordt, vormt zich direct naar uw lichaam en zorgt voor een comfortabele houding en de juiste ondersteuning. Jarenlang zitplezier is hier de standaard!

Ervaar het zelf bij Kok Wooncenter!

Op de website van Kok Wooncenter kunt u alvast een kijkje nemen in de collectie van Harvink. De bijzondere frameconstructie en de praktische slijtvaste en afritsbare stoffering zullen u direct opvallen. Maar om het kwaliteitsmateriaal te aanschouwen en het heerlijke zitcomfort te ervaren, zult u de Harvink meubelen toch echt even zelf uit moeten testen! Waar kan dat nu beter dan bij het grootste design center van midden-Nederland? Bij Kok Wooncenter bent u van harte welkom!